Contact

Contact

Vragen?

Heb je na het lezen van de informatie op deze site nog vragen en/of opmerkingen, of wil je bijvoorbeeld graag een steentje bijdragen om dit initiatief van de grond te krijgen? Onderaan deze pagina kun je een bericht achterlaten.

Interessant voor jouw kind(eren)?

Wil je graag dat jouw kind de mogelijkheid krijgt om dit prachtige onderwijs te volgen? Vul dan hier de gegevens in, zodat wij inzichtelijk kunnen maken hoe groot de behoefte is aan een voortgezet vrije school in Meppel.

Interessant voor jouw leerlingen?

Ben jij groep 8 (of klas 6) leerkracht en wil je een informatiebijeenkomst bij jou op school? Of een gesprek met een ervaren vrijeschoolleraar om meer te horen over de principes van de vrijeschool en dit initiatief? Neem dan contact op via ons mailadres of laat een bericht achter middels het contactformulier en we nemen zo spoedig mogelijk contact op om te kijken wat er mogelijk is.

Op de hoogte blijven?

Ben je benieuwd naar de ontwikkelingen rondom dit initiatief, als ouder, leerling, leraar of als donateur en wil je graag op de hoogte gehouden worden? Laat dan je mailadres achter in de footer, helemaal onderaan deze pagina. Je ontvangt dan onze nieuwsbrief.

Financieel steunen?

Draag je het initiatief een warm hart toe en wil je dat laten blijken door het schenken van geld, dan kan je een bedrag overmaken naar:

NL82RABO0156707802 t.n.v. Stichting Sleipnir o.v.v. Bovenbouw Meppel.

Wij zullen dit geld gebruiken om een officiƫle rechtsvorm op te richten. Tijdens de oprichting van de vrijeschool afdeling, maar ook daarna, zal deze rechtsvorm een belangrijke rol hebben en houden.

Schenkingen naar deze stichting zijn volledig fiscaal aftrekbaar (ANBI).
Zie www.sleipnir.nl voor meer informatie over wat deze stichting doet!